Zuid-Afrika op jouw manier

Ontdek divers Zuid-Afrika, spot de big five, tour langs de ruige kustlijn en zie nijlpaarden in het moerassige landschap van St. Lucia. Je slaapt in een safari lodge of tent in het Krugerpark en spot vrijwel zeker een olifant in Addo Elephant National Park. Dé roadtrips van Zuid-Afrika mogen niet ontbreken: rijd langs de met bloemen versierde heuvels van de Tuinroute of ontdek de vergezichten langs de Panoramaroute. Spring op de fiets en ontdek de wijnstreek bij Stellenbosch. Sluit je reis af in het toffe Kaapstad, een wereldstad aan de kust waar de bekende Tafelberg bovenuit steekt. Kortom, Zuid-Afrika is gegarandeerd een succes!

Ga je met Riksja naar Zuid-Afrika dan bouw je je eigen reis met ons persoonlijke advies. Selecteer de hoogtepunten die je wilt ontdekken, wij zorgen voor de bijzondere ontmoetingen, sfeervolle slaapplekken en unieke activiteiten. Zo maak je een praatje met de lokale bevolking, leer je over de cultuur en komt je op unieke plekken waar nog niet veel reizigers komen.

De voordelen van reizen met Riksja Travel

  • Persoonlijk advies op maat

  • 24/7 bereikbaar op reis

  • 100% CO2-gecompenseerd

Op reis gaan met Riksja Travel brengt voordelen met zich mee en die delen we graag met je. Ondanks dat je altijd individueel en zelfstandig reist, sta je er niet alleen voor. Nooit. Wij hier in Nederland, maar ook onze collega’s in Zuid-Afrika, staan elk moment van de dag en nacht voor je klaar. Dit is niet het enige voordeel aan reizen met onze reisorganisatie. We nemen namelijk ook al het regelwerk uit handen. Zo plannen wij de handigste routes en hebben we de mooiste slaapplekken en meest bijzondere excursies al voor je uitgezocht. Wat jij moet doen? Ons vertellen wat je echt niet wilt missen in Zuid-Afrika en hoe je het liefst reist. De rest doen wij!

Hier komt bij dat Riksja Travel is aangesloten bij de ANVR, SGR en Calamiteitenfonds. Dit betekent dat je verzekerd bent van eerlijke voorwaarden en jij je geld terugkrijgt als je reis onverhoopt niet door kan gaan door een calamiteit of faillissement.

Kant-en-klaar of pas ze gerust aan, hier een dagje langer, daar een dagje korter. Met onze flexibele en individuele Zuid-Afrika-rondreizen hebben we je werk uit handen genomen en de beste reisroutes alvast voor je uitgestippeld. Je kunt je individuele reis natuurlijk ook zelf samenstellen met onze Zuid-Afrika bouwstenenSlaapplekken zijn al geregeld: slaap jij in een tented camp of op een struisvogelboerderij? Bel of mail ons; wij, Zuid-Afrika-fanaten Judith, Stanley, Anne en Robert-Jan helpen je graag op weg met het samenstellen van jouw ideale rondreis in Zuid-Afrika.

Bouwstenen, rondreizen of advies op maat

Wij kennen Zuid-Afrika, zijn er meerdere keren geweest en hebben daarom het uitzoekwerk alvast voor je gedaan. Zo hebben we Zuid-Afrika rondreizen voor je uitgestippeld. Dit zijn logische routes waarbij je de diversiteit van Zuid-Afrika ontdekt. Vind je het leuk om zelf te puzzelen? Dat kan met de Zuid-Afrika bouwstenen. Dit zijn unieke reiservaringen van één tot vijf nachten die je met elkaar combineert. Jij geeft je voorkeuren aan, wij adviseren over de route en stellen een reisplan voor je samen. Heb je speciale wensen en wil je persoonlijk advies over Zuid-Afrika? We geven je graag advies op basis van jouw wensen en gaan aan de slag met een reisvoorstel op maat.